O nas

Tanja Bordon, univ. dipl .inž. zootehnike, spec. klinične dietetike, certificiran  INLPTA NLP Mojster Praktik.

Z evropskimi projekti o trajnostni prehrani se ukvarjam od 2008. Hrano razumem celostno, saj na različne prepletene načine vpliva na nas in na Zemljo.

Prehranske predmete predavam na višjih in visoki šoli, sodelujem s srednjimi, osnovnimi šolami in vrtci.

Zelo rada in redno se izobražujem (na različnih področjih), doma in v tujini. Zavedam se, da se čas, ki ga vložimo v znanje, tisočkrat obrestuje. Ker se najbolje učimo ko se zabavamo, verjamem v uporabo kreativnosti in pohvale.

Po duši sem potepinka, gurmanka in radovedna ljubiteljica vsega kar razvaja naše čute. Ne maram kompliciranja in ljubim enostavne in praktične  rešitve. Rada verjamem, da skupaj lahko ustvarimo boljši in prijaznejši svet z več enakosti in si za to aktivno prizadevam.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.